Newbornfotografie

Hier vind u een kleine selectie newborn fotografie.

Newbornfotografie wordt (bij voorkeur) gedaan tussen de tweede en de derde week na de geboorte.
De foto’s worden altijd genomen bij daglicht en veilig en rustig in uw eigen huis.
(Bij voorkeur omgeving Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek, Lansingerland, Den Haag, Nootdorp, Pijnacker, Zoetermeer, Delft, Rijswijk, Leidschendam, Voorburg, maar ook andere plaatsen kunnen zeker besproken worden.)

LET OP! Neem, bij interesse in een newbornfotografie, het liefste, vast contact op tijdens de zwangerschap.
De afspraak kan dan gemaakt worden op basis van de uitgerekende datum, zo kunt u zeker zijn van een plek. Anders loopt u helaas het risico dat alles vol is.

 


Voor deze shoot wordt ruim de tijd uitgetrokken. De mooiste foto’s worden namelijk gemaakt wanneer de baby slaapt en zo nog makkelijk in  ‘pose’  (Zie Werkwijze en stijl) te leggen is.
Voordat de shoot plaats vindt ontvangt u nog wat uitgebreide informatie om u hier helemaal op voor te bereiden.

Werkwijze en stijl

Ik zou mijn stijl van Newbornfotografie graag willen omschrijven als ‘ Puur natuur’, Plain, “Simple”  and Beautiful.

Daarom bij mij geen ongemakkelijke poses die een kind van nature ook niet zou aannemen, geen extreme ‘versieringen’ zoals kindjes in pompoenen, e.d, maar enkel en alleen een mutsje, tieback hoofdbandje of een broekje, maar vooral ook.. Helemaal niets.
Puur natuurlijk, een baby zoals een baby is.
Details van het gezichtje, voetjes, teentjes, vingertjes, etc.

Less is more

Sinds 2015 fotografeer ik steeds meer in de ‘Less is more’ stijl. Geïnspireerd door grote ‘newborn-namen’ uit het buitenland, heb ik gemerkt dat ik deze stijl het mooiste vind en dat deze het beste bij mij past.
Daarom fotografeer ik de baby’s alleen nog op een lichte (witte, off white, etc) achter-/ondergrond.
Ik ben van mening dat, tijdens een newbornshoot, de baby ook echt centraal moet staan en dat hij/zij dan ook het mooiste tot zijn/haar recht komt met zo min mogelijk erop en eromheen.
Regelmatig komt het voor dat ouders een bepaald plaatje (Zoals Anne Geddes) in het hoofd hebben en ze, eigenlijk, toch wel heel graag dit beeld ook van hun eigen baby willen hebben.
Dit soort foto’s maak ik niet en, mocht u dit willen, dan zal ik u helaas toch teleur moeten stellen.

Poses

Een baby is een baby, een echt mens en geen pop.. “Wij” kunnen wel iets willen, maar bij mij bepaald de baby..
Kan het gezichtje dus niet helemaal recht vooruit omdat de kleine het liever iets schuin houdt, dan fotografeer ik hem/haar zo, wil de kleine dat ene handje liever niet onder het gezichtje, maar liever gewoon vrij.. Dan is dat zo…
Alle poses die op mijn site te zien zijn worden altijd geprobeerd en ik zal er, ten alle tijden, alles aan doen om de mooiste plaatje te creëren,  maar niet elke baby vindt elke pose fijn en iets forceren gaat tegen mijn principes in.

Alle shoots verlopen dan  ook altijd respectvol, rustig en de veiligheid, comfort en privacy (geen edele delen in beeld) van de baby worden ten alle tijden gewaarborgd.

Kunt u zich hierin vinden en is dit juist hoe u uw kleine vastgelegd wil hebben? Neem dan contact met mij op dan ontmoeten wij elkaar hopelijk snel voor een mooie sessie van uw kostbaarste bezit!

En onthoudt: Less is more

 

 

 

 

 

 

 

All You Fotografie Berkel en Rodenrijs werkt samen met:
http://www.verloskundigepraktijkypenburg.nl/
http://www.wereldwonder.nl

 

Newbornshoot Lansingerland, Lansingerland, Newbornshoot Berkel&Rodenrijs, Berkel&Rodenrijs, Bleiswijk, Newborn Berkel en Rodenrijs, Newborn Berkel&RodenrijsNewborn, Newborn fotografie, Newbornfotografie, Newborn foto’s, Newbornfotografie Den Haag, Newbornfotografie Ypenburg, Delft, Nootdorp, Zoetermeer, Pijnacker, Rijswijk, Newborn fotoshoot, babyfotografie, baby fotoshoot, Pas geboren fotografie, Newbornfotografie Berkel en Rodenrijs, Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek, Newbornfotografie Bergschenhoek

 

 

 

 

 

Let op: Door het maken van een boeking gaat u akkoord met de algemene voorwaarden. Deze vind u hier.
Op deze pagina vindt u ook de checklist. De shoot verloopt het soepelste wanneer u deze zoveel mogelijk volgt.